Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De inzet van de gemeenteraadsverkiezingen in de stad Veurne is zeer eenvoudig. Wenst de Veurnse kiezer nog dat één partij (CD&V) alles voor het zeggen heeft, of vraagt de Veurnse kiezer dat een coalitie op de been wordt gebracht die zorgt voor een groter maatschappelijk draagvlak voor het politiek project dat vanaf 2013 zal worden gerealiseerd.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Dit is moeilijk te voorspellen. Ik heb maar één wens: dat de Veurnse kiezer niet de grootste verliezer wordt.

Wat is van belang in uw gemeente?

Er zijn heel wat prioriteiten in de stad. Maar het invullen van voldoende ruimte voor betaalbare bouwgronden, nieuwe ondernemingen en de bestendiging van een nieuwe groene long in de stadsomgeving is een topprioriteit. Daarnaast kan de kwaliteit van de Veurnse stedelijke dienstverlening nog aardig wat verbeterd worden in de domeinen van verkeersveiligheid (fietspaden), kinderopvang, sportinfrastructuur en het beheer van het stedelijk containerpark. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?De inzet van de gemeenteraadsverkiezingen in de stad Veurne is zeer eenvoudig. Wenst de Veurnse kiezer nog dat één partij (CD&V) alles voor het zeggen heeft, of vraagt de Veurnse kiezer dat een coalitie op de been wordt gebracht die zorgt voor een groter maatschappelijk draagvlak voor het politiek project dat vanaf 2013 zal worden gerealiseerd. Wie worden de winnaars, wie de verliezers?Dit is moeilijk te voorspellen. Ik heb maar één wens: dat de Veurnse kiezer niet de grootste verliezer wordt. Wat is van belang in uw gemeente?Er zijn heel wat prioriteiten in de stad. Maar het invullen van voldoende ruimte voor betaalbare bouwgronden, nieuwe ondernemingen en de bestendiging van een nieuwe groene long in de stadsomgeving is een topprioriteit. Daarnaast kan de kwaliteit van de Veurnse stedelijke dienstverlening nog aardig wat verbeterd worden in de domeinen van verkeersveiligheid (fietspaden), kinderopvang, sportinfrastructuur en het beheer van het stedelijk containerpark. (SD)