Zondag is in Brussel opnieuw een betoging gepland tegen het huidige coronabeleid. Demonstranten die met ongetwijfeld uiteenlopende motieven naar Brussel afzakken, ook gematigden, mogen zich verwachten aan een radicaal discours vol complottheorieën en antivaccingevoelens. Dat blijkt uit de lijst van buitenlandse sprekers die voor de micro worden verwacht. De meesten onder hen staan in verband met de Amerikaan Robert F. Kennedy Jr., een bekende massaverspreider van desinformatie over vaccinatie.

Nieuwsbrief

Mis niet langer het belangrijkste nieuws van de dag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Knack Club

Knack houdt de vinger aan de culturele pols en laat u daar graag van meegenieten. Kortingen, cadeaus en vrijkaarten zijn exclusief voor Knackabonnees. Klik hier en bekijk de aanbiedingen van deze week.

(Belga) De Verenigde Staten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag militair hulpmaterieel naar Oekraïne gestuurd. Op een luchthaven in Kiev is een vrachtvliegtuig geland met aan boord onder meer munitie "voor de frontlinieverdedigers", zo heeft de Amerikaanse ambassade in Oekraïne meegedeeld op Twitter.

Gocar.be

Immovlan.be