Wie wordt CD&V-voorzitter? Zeven dwergen, nul zekerheden

Tex Van berlaer

Het machtsvacuüm dat Wouter Beke heeft achtergelaten en Hilde Crevits niet wilde opvullen, heeft ervoor gezorgd dat maar liefst zeven CD&V'ers de sprong wagen. Vanmiddag werden ze voorgesteld op het CD&V-hoofdkwartier. 'So what als Hilde Crevits mij zou steunen?'

Kris Peeters verhuisde opnieuw van Antwerpen naar Puurs

Kris Peeters (CD&V) woont niet langer in Antwerpen. Dat bevestigt de voormalige vicepremier en CD&V-lijsttrekker aan Knack. 'Begin oktober zijn we weer verhuisd naar Puurs', zegt Peeters. De verhuis naar Antwerpen in 2017 was destijds een belangrijk politiek feit in het kader van de nakende gemeenteraadsverkiezingen.

Amerikaanse troepen betreden Irak vanuit Syrië

Amerikaanse troepen zijn maandag vanuit Syrië de grens overgestoken naar de Koerdische Autonome Regio in Irak, melden getuigen. Militaire voertuigen met soldaten zouden de brug van de Faysh Khabur-grenspost, de grens tussen Irakees, Syrisch en Turks grondgebied, zijn overgestoken.

Waarom uw volgende auto (wellicht) een SUV wordt

Urbain Vandormael

Een op de drie verkochte wagens in ons land is een SUV, tendens stijgend. In China evolueert het SUV-marktaandeel zelfs richting 50 procent. In zijn editie van 23 oktober belicht Knack Extra het fenomeen SUV vanuit verschillende invalshoeken en passeren tal van nieuwe SUV-modellen de revue. Het laatste woord is voor twaalf Knack-lezers die in de huid van een autotester zijn gekropen en vrijuit vertellen over hun ervaringen. We lichten hier al een tipje van de sluier.

Nieuwsbrief

Mis niet langer het belangrijkste nieuws van de dag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Partner content

Partner content

Knack Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.