Liesbeth Homans: 'Waarom ik mijn verantwoordelijkheid wil opnemen'

Liesbeth Homans: 'Waarom ik mijn verantwoordelijkheid wil opnemen'

Liesbeth Homans - Stel nu even dat wij als grootste partij niet voluit voor de post van minister-president zouden gaan? Voorstanders van de partij zouden zich bedrogen voelen. Tegenstanders zouden er het bewijs in vinden voor hun favoriete - en foutieve - stelling dat N-VA liever langs de zijlijn roept dan verantwoordelijkheid opneemt. Maar: liever geen N-VA minister-president en 80 procent van het N-VA programma verwezenlijkt, dan wel een N-VA minister-president met 79 procent van het N-VA programma verwezenlijkt.

7 reacties
 Band van de dag #97: Black Cassette

Band van de dag #97: Black Cassette

Sjoerd Bruil, de quasi vaste sidekick van Mauro, Pascal Deweze en Tim Vanhamel, waagt zich opnieuw aan het frontmanschap. Met Black Cassette heeft hij een tweede, verrassend elektronische plaat uit. "Er zijn al genoeg gitaarriffs."
Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u?

Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u?

Knack.be is benieuwd naar wat u denkt over de verkiezingen. Moet de stemplicht afgeschaft worden? Wil u ook voor coalities kunnen stemmen? Moet er een maximumleeftijd komen? En vooral: wie krijgt uw stem op 25 mei 2014?

90 reacties
 

'N-VA zal wellicht verkiezingen winnen'

'N-VA zal wellicht verkiezingen winnen'

Verkiezingen winnen - dus groeien - dat zal wellicht lukken voor N-VA. Dat zegt politicoloog Carl Devos. Hij roept de partij van Bart De Wever alvast uit de ... 100 reacties


Opwarming van de aarde is oorzaak van 'dronken bomen'

Door de opwarming van de aarde krijgen de wouden in Alaska een bizar uitzicht. De permafrost (aarde die permanent bevroren is) smelt weg waardoor bomen scheefgroeien, omvallen en op drift raken in smeltwater en rivieren. 'Dronken bomen', noemen lokale inwoners het verschijnsel.

Villa met zwembad voor Vlaamse Syriëstrijders

De Belgische jongeren die naar Syrië zijn getrokken om te vechten, leven daar in alle luxe en comfort in een villa met zwembad, en ze hebben op het eerste gezicht niks te kort. Dat blijkt uit een nieuw filmpje, dat ze hebben gepost in een privégroep op Facebook.


Verkoop dure villa's trekt weer aan

Verkoop dure villa's trekt weer aan

Op de villamarkt is de crisis voorbij: vorig jaar zijn er ruim drie procent meer verkocht dan het jaar ervoor. Gemiddeld kost een villa nu ruim 330.000 euro. ...
Recentste nieuwsoverzicht