Bernard Wesphael blijft in de cel

Bernard Wesphael blijft in de cel

Politicus Bernard Wesphael, verdacht van de moord op zijn echtgenote Véronique Pirotton, blijft in de cel. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling beslist.

Geldt seks als een volwaardige vorm van sport?

Het zal voor velen een tegenslag zijn, maar hardlopen is een 'betere' sport dan seks. Wandelen daarentegen is wel 'vervangbaar'. U verbrandt namelijk meer calorieën tijdens een vrijpartij dan tijdens een wandeling.

Bomaanslagen op de marathon in Boston: een jaar later

Exact één jaar geleden sloeg het noodlot toe tijdens de jaarlijkse marathon in Boston. Twee bommen ontploften op minder dan 13 seconden. Met een balans van drie doden en meer dan 260 gewonden zindert de aanslag vandaag nog altijd na.


Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u?

Verkiezingsenquête 2014: op welke partij stemt u?

Knack.be is benieuwd naar wat u denkt over de verkiezingen. Moet de stemplicht afgeschaft worden? Wil u ook voor coalities kunnen stemmen? Moet er een maximumleeftijd komen? En vooral: wie krijgt uw stem op 25 mei 2014?

43 reacties
 

Wereld houdt adem in voor El Niño

Wereld houdt adem in voor El Niño

Amerikaanse klimaatwetenschappers vrezen voor de terugkeer van El Niño dit jaar. Deze keer zou het weerfenomeen weleens een monster kunnen zijn dat het weer ... 9 reacties


Automerken zijn als de dood voor schadeclaims

Automerken zijn als de dood voor schadeclaims

Urbain Vandormael - Er gaat geen week voorbij of een of ander automerk kondigt een terugroepactie aan van een of meerdere modellen. Hoe valt dit te rijmen met de vaststelling dat ... 1 reacties


Recentste nieuwsoverzicht