'Hij weet dat een regering die met integriteit, competentie en het hart gerund wordt levens en het levensonderhoud zal redden', verklaart Warren in een video. 'En we kunnen ons niet veroorloven om Donald Trump de levens en het levensonderhoud van elke Amerikaan te laten bedreigen.'

Warren is herhaaldelijk het onderwerp van spot geweest voor de Republikeinse president Donald Trump. Ze zou volgens hem de linkervleugel binnen de Democraten hebben verzwakt ten koste van Bernie Sanders. Die werd voorafgaand aan de voorverkiezingen als grote kanshebber gezien maar legde het af tegen Biden.

Eerder spraken Sanders en voormalig president Barack Obama al hun steun uit aan Biden.

'Hij weet dat een regering die met integriteit, competentie en het hart gerund wordt levens en het levensonderhoud zal redden', verklaart Warren in een video. 'En we kunnen ons niet veroorloven om Donald Trump de levens en het levensonderhoud van elke Amerikaan te laten bedreigen.' Warren is herhaaldelijk het onderwerp van spot geweest voor de Republikeinse president Donald Trump. Ze zou volgens hem de linkervleugel binnen de Democraten hebben verzwakt ten koste van Bernie Sanders. Die werd voorafgaand aan de voorverkiezingen als grote kanshebber gezien maar legde het af tegen Biden. Eerder spraken Sanders en voormalig president Barack Obama al hun steun uit aan Biden.