Video | Politiek

Herbekijk hier het Grote Voorzittersdebat van Knack en Trends-Kanaal Z

Knack en Trends-Kanaal Z brachten zeven Vlaamse partijvoorzitters samen voor een exclusief debat in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. Hier kunt u de stream herbekijken. Vanaf woensdag en vervolgens elke dag van de week om 19 uur een samenvatting op Kanaal Z.

Het wordt het eerste grote voorzittersdebat van dit verkiezingsjaar. Op goed 100 dagen van de verkiezingen van 9 juni 2024 gaan Sammy Mahdi (CD&V), Jeremie Vaneeckhout (Groen), Bart De Wever (N-VA), Tom Ongena (Open VLD), Raoul Hedebouw (PVDA), Tom Van Grieken (Vlaams Belang) en Melissa Depraetere (Vooruit) met elkaar in gesprek in de studio van Trends/Kanaal Z.

Voor die unieke samenwerking vertrekken moderators en hoofdredacteurs Bert Bultinck (Knack) en Jan De Meulemeester (Trends-Kanaal Z) van een unieke formule. Zeven korte één-op-één gesprekken met een partijvoorzitter over een zelfgekozen stelling zetten de toon voor een discussie met de zes andere voorzitters. Of het nu over koopkracht, migratie, veiligheid, mensenrechten, of het leefmilieu gaat: dit debat zal je de cruciale informatie geven die je nodig hebt om je voorkeur te bepalen.

Herbekijk het debat hierboven en nadien nog de hele week in de loop op Kanaal Z.

Partner Content