In de politieke crisis rond het Amerikaanse schuldenplafond zou voor het eerst een mogelijke doorbraak zijn bereikt. Volgens de zenders ABC en CNN is tussen Democraten en Republikeinen een voorlopige eensgezindheid over een "raamakkoord" bereikt. ABC heeft het over een verhoging van het schuldenplafond met 2.400 miljard dollar.

Of beide partijen genoeg congresleden achter het akkoord zullen kunnen spannen, is nog maar de vraag. De stemming van de Senaat vindt plaats om 13 uur lokale tijd (19 uur in ons land). (Belga/VF)

In de politieke crisis rond het Amerikaanse schuldenplafond zou voor het eerst een mogelijke doorbraak zijn bereikt. Volgens de zenders ABC en CNN is tussen Democraten en Republikeinen een voorlopige eensgezindheid over een "raamakkoord" bereikt. ABC heeft het over een verhoging van het schuldenplafond met 2.400 miljard dollar. Of beide partijen genoeg congresleden achter het akkoord zullen kunnen spannen, is nog maar de vraag. De stemming van de Senaat vindt plaats om 13 uur lokale tijd (19 uur in ons land). (Belga/VF)