'De Europese Unie heeft te maken met een groene golf en Jesse Klaver is een belangrijke drijvende kracht achter deze golf. In zijn vier jaar durende ambtstermijn als leider van GroenLinks, heeft Klaver de vertegenwoordiging van de partij in de Tweede Kamer bijna verviervoudigd en bijgedragen aan de totstandkoming van een historische wet die de Nederlandse uitstoot tegen het midden van de eeuw vrijwel geheel moet uitbannen', aldus Time.

Anderen die op de lijst voorkomen zijn onder anderen de president van Costa Rica Carlos Alvarado Quesada, de Amerikaanse presidentskandidaat Pete Buttigieg, rapper Lil Nas X en NBA-speler Zion Williamson.

'De Europese Unie heeft te maken met een groene golf en Jesse Klaver is een belangrijke drijvende kracht achter deze golf. In zijn vier jaar durende ambtstermijn als leider van GroenLinks, heeft Klaver de vertegenwoordiging van de partij in de Tweede Kamer bijna verviervoudigd en bijgedragen aan de totstandkoming van een historische wet die de Nederlandse uitstoot tegen het midden van de eeuw vrijwel geheel moet uitbannen', aldus Time. Anderen die op de lijst voorkomen zijn onder anderen de president van Costa Rica Carlos Alvarado Quesada, de Amerikaanse presidentskandidaat Pete Buttigieg, rapper Lil Nas X en NBA-speler Zion Williamson.