Het leger geeft geen verdere details, maar volgens de publieke radio is de raket niet tot ontploffing gekomen en vielen er geen gewonden. Een vijftiger werd wel in shock naar het ziekenhuis overgebracht.

Eerder op vrijdag werd ook al een raket vanuit Gaza op Sderot gevuurd. Ook daarbij werden geen slachtoffers gemeld. Er was wel schade.

Donderdagavond werden in de Gazastrook ook een aantal projectielen afgevuurd, waarvan er één op Israëlisch gebied terechtkwam. Het leger reageerde door twee controleposten in de Gazastrook te bombarderen.

Het leger geeft geen verdere details, maar volgens de publieke radio is de raket niet tot ontploffing gekomen en vielen er geen gewonden. Een vijftiger werd wel in shock naar het ziekenhuis overgebracht. Eerder op vrijdag werd ook al een raket vanuit Gaza op Sderot gevuurd. Ook daarbij werden geen slachtoffers gemeld. Er was wel schade. Donderdagavond werden in de Gazastrook ook een aantal projectielen afgevuurd, waarvan er één op Israëlisch gebied terechtkwam. Het leger reageerde door twee controleposten in de Gazastrook te bombarderen.