Dat melden plaatselijke media.

Erika laat een spoor van vernieling achter op de eilandstaat in het oosten van de Caraïben.

Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN werden meerdere dorpen getroffen door overstromingen. Gevreesd wordt dat het dodental nog zal oplopen.

Volgens het National Hurricane Center in Miami kan de storm in de nacht van zondag op maandag de Amerikaanse staat Florida bereiken. Er wordt ook hevige regen verwacht in delen van de Maagdeneilanden, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Haïti, de Turks- en Caicoseilanden en de Bahama's.

De inschattingen kunnen veranderen maar op dit ogenblik denken de Amerikaanse specialisten niet dat Erika orkaankracht zal krijgen.

(Belga/RR)

Dat melden plaatselijke media.Erika laat een spoor van vernieling achter op de eilandstaat in het oosten van de Caraïben. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN werden meerdere dorpen getroffen door overstromingen. Gevreesd wordt dat het dodental nog zal oplopen. Volgens het National Hurricane Center in Miami kan de storm in de nacht van zondag op maandag de Amerikaanse staat Florida bereiken. Er wordt ook hevige regen verwacht in delen van de Maagdeneilanden, Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Haïti, de Turks- en Caicoseilanden en de Bahama's.De inschattingen kunnen veranderen maar op dit ogenblik denken de Amerikaanse specialisten niet dat Erika orkaankracht zal krijgen.(Belga/RR)