Een fraai vormgegeven tijdslijn is het uitgelezen instrument om je familiegeschiedenis, jobmijlpalen of hobbytraject uit de doeken te doen.

Dankzij de Timeline JS toepassing, zet je zo'n kalender in een mum van tijd in elkaar. Je gaat aan de slag met eigen quotes en afbeeldingen, die je makkelijk staaft met tweets, flickrprenten, YouTube - en Vimeofilmpjes, enz.

Zo creëer je een boeiende en interactieve bloemlezing, die je gratis kan delen via sociale media of op je eigen website.

Jouw illustere voorgangers ontwikkelden al concepten die waarlijk tot de verbeelding spreken. Zo staan 'De geschiedenis van de hoed' en het leven van Whitney Houston nu overzichtelijk online. Eindelijk!

http://timeline.verite.co

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Een fraai vormgegeven tijdslijn is het uitgelezen instrument om je familiegeschiedenis, jobmijlpalen of hobbytraject uit de doeken te doen. Dankzij de Timeline JS toepassing, zet je zo'n kalender in een mum van tijd in elkaar. Je gaat aan de slag met eigen quotes en afbeeldingen, die je makkelijk staaft met tweets, flickrprenten, YouTube - en Vimeofilmpjes, enz. Zo creëer je een boeiende en interactieve bloemlezing, die je gratis kan delen via sociale media of op je eigen website. Jouw illustere voorgangers ontwikkelden al concepten die waarlijk tot de verbeelding spreken. Zo staan 'De geschiedenis van de hoed' en het leven van Whitney Houston nu overzichtelijk online. Eindelijk! http://timeline.verite.co