Maandag regen en motregenMaandagmiddag is er veel bewolking en er zijn perioden met regen of motregen. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan de kust een krachtige zuidwestenwind. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden.

Maandagavond en -nacht blijft het zwaarbewolkt en regenachtig. Bovendien staat er ook een stevige zuidwestenwind. De minima schommelen tussen 6 en 9 graden.

Dinsdag regen en opklaringen

Dinsdag is het eerst betrokken met regen. In de loop van de ochtend wordt het droger aan de kust en in het westen met enkele opklaringen. Dit betere weer zal zich in de namiddag langzaam over de rest van het land uitbreiden. Over het uiterste oosten kan het echter nog tot 's avonds grijs en regenachtig blijven. De wind waait uit het zuidwesten maar neemt sterk in kracht af. De maxima bedragen 9 tot 13 graden.

Woensdag tot zondag: buien en opklaringen

Van woensdag tot en met zondag blijft het aanhoudend wisselvallig met soms buien maar ook opklaringen. De middagtemperatuur schommelt rond 12 graden. (Belga)

Maandag regen en motregenMaandagmiddag is er veel bewolking en er zijn perioden met regen of motregen. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan de kust een krachtige zuidwestenwind. De maxima liggen tussen 8 en 12 graden. Maandagavond en -nacht blijft het zwaarbewolkt en regenachtig. Bovendien staat er ook een stevige zuidwestenwind. De minima schommelen tussen 6 en 9 graden. Dinsdag regen en opklaringen Dinsdag is het eerst betrokken met regen. In de loop van de ochtend wordt het droger aan de kust en in het westen met enkele opklaringen. Dit betere weer zal zich in de namiddag langzaam over de rest van het land uitbreiden. Over het uiterste oosten kan het echter nog tot 's avonds grijs en regenachtig blijven. De wind waait uit het zuidwesten maar neemt sterk in kracht af. De maxima bedragen 9 tot 13 graden. Woensdag tot zondag: buien en opklaringen Van woensdag tot en met zondag blijft het aanhoudend wisselvallig met soms buien maar ook opklaringen. De middagtemperatuur schommelt rond 12 graden. (Belga)