Video | Nieuws

Michelin wil terug naar eenvoud

De toekenning van de Michelinsterren toont dat er stilaan een nieuwe weg is ingeslagen. Michelin wil namelijk af van het imago dat sterrrenrestaurants stijf en chique moeten zijn. Het moet vooral gaan over de pure, eenvoudige keuken. De ster voor restaurant Publiek in Gent is daarvan een bewijs. Zoals de naam al zegt wil de chef voor een groot publiek koken. En dat zie je ook aan de prijs: voor 25 euro heb je al een lekker menu.

De toekenning van de Michelinsterren toont dat er stilaan een nieuwe weg is ingeslagen. Michelin wil namelijk af van het imago dat sterrrenrestaurants stijf en chique moeten zijn. Het moet vooral gaan over de pure, eenvoudige keuken. De ster voor restaurant Publiek in Gent is daarvan een bewijs. Zoals de naam al zegt wil de chef voor een groot publiek koken. En dat zie je ook aan de prijs: voor 25 euro heb je al een lekker menu.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content