Hilarisch filmpje: wat doet een mens ’s nachts heel alleen op een luchthaven?

Eddy Eerdekens
Eddy Eerdekens Hoofdredacteur TV Limburg

Wat doet een mens als hij een nacht heel alleen op de luchthaven van Las Vegas doorbrengt?

U heeft het wellicht zelf ook al eens meegemaakt: een hele nacht alleen op een luchthaven, eindeloos wachtend op de vlucht die u op uw bestemming moet brengen. Wat doet een mens dan? Boekje lezen, cola en een zakje chips uit de automaat halen, een beetje rondwandelen en enkele uurtjes slapen.

Niet zo de Amerikaan Richard Dunn. Hij besteedde zijn nacht helemaal alleen op de luchthaven van Las Vegas op een nuttige manier. Hij draaide een muziekvideo van zichzelf op de tonen van de wereldhit ‘All by myself’ gezongen door Celine Dion. Hij duikt op achter de lege desks van luchtvaartmaatschappijen en zingt uit volle borst mee terwijl hij de roltrap neemt. Het wordt pas echt bijzonder als er semi-professionele camerastandpunten en rijdende trolly shots opduiken.

Bekijk hier de hilarische video en lees hieronder hoe de eenzame reiziger het klaarspeelde om zichzelf vanop een afstand te filmen in een rijdend shot.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Voor ze naar huis ging, gaf een dame achter een balie me een rol plakband,’ legt Richard Dunn uit. ‘Toen ik alleen achterbleef in de luchthaven, plakte ik mijn iPhone aan een rolstoel en zette die op een horizontale loopband. Dan ging ik snel op een zeteltje in het zicht van de voorbijrijdende rolstoel zitten. Ik maakte andere beelden door mijn iPhone aan de uitschuifbare handvat van mijn computertas te plakken. Voor de beelden op de roltrappen moest ik eerst heel snel naar boven lopen. Ik mag zeggen dat ik me wel heb geamuseerd.

Partner Content