Luc Deflo heeft in de hitparade van best verkochte thrillers van afgelopen week (van 14 tot en met 20 september) in Vlaanderen Pieter Aspe van de eerste plaats verdrongen. Joost Zwagerman blijft het goed doen met 'De stilte van het licht', zijn laatste essaybundel.

Pieter Aspe neemt gas terug

Deflo komt met 'Donkere maan' meteen binnen op numero uno terwijl Pieter Aspe gas moet terugnemen - op plaats 3 met 'De oxymoron theorie' en op plaats 5 met 'De doos'. Toni Coppers neemt de zesde stek in met 'De vleermuismoorden'.

In de literaire non-fictie blijft Chris De Stoop dus aan kop met 'Dit is mijn hof' maar Zwagerman volgt hem op de hielen.

Status quo bij de romans

In de top 10 van best verkochte roman blijft alles bij het oude: David Lagercrantz ziet zijn Stieg Larsson-imitatie ('Wat ons niet zal doden') als zoete broodjes over de toonbank gaan, ook bij ons. Paula Hawkins ('Het meisje in de trein') en 'Mr.Grey' van E.L.James staan op zilver en brons terwijl Connie Palmen met 'Jij zegt het' haar vierde plaats van de beide vorige weken vasthoudt.

Frank Hellemans

Luc Deflo heeft in de hitparade van best verkochte thrillers van afgelopen week (van 14 tot en met 20 september) in Vlaanderen Pieter Aspe van de eerste plaats verdrongen. Joost Zwagerman blijft het goed doen met 'De stilte van het licht', zijn laatste essaybundel.Pieter Aspe neemt gas terugDeflo komt met 'Donkere maan' meteen binnen op numero uno terwijl Pieter Aspe gas moet terugnemen - op plaats 3 met 'De oxymoron theorie' en op plaats 5 met 'De doos'. Toni Coppers neemt de zesde stek in met 'De vleermuismoorden'.In de literaire non-fictie blijft Chris De Stoop dus aan kop met 'Dit is mijn hof' maar Zwagerman volgt hem op de hielen. Status quo bij de romansIn de top 10 van best verkochte roman blijft alles bij het oude: David Lagercrantz ziet zijn Stieg Larsson-imitatie ('Wat ons niet zal doden') als zoete broodjes over de toonbank gaan, ook bij ons. Paula Hawkins ('Het meisje in de trein') en 'Mr.Grey' van E.L.James staan op zilver en brons terwijl Connie Palmen met 'Jij zegt het' haar vierde plaats van de beide vorige weken vasthoudt.Frank Hellemans