Uitgeverij Horizon is opgericht door ex-Manteau uitgever Geert Cortebeeck, onder de vleugels van het Nederlandse moederbedrijf Overamstel uitgevers, en specialiseert zich in non-fictie boeken. Overamstel, het vroegere Dutch Media, is een grote Nederlandse uitgeverij met bekende dochters als Lebowski, Hollands Diep (het nieuwste speeltje van Robbert Ammerlaan) en The House of Books.

Superseks

Vandaag werd de eerste folder voorgesteld, waarin heel wat spraakmakende uitgaves te vinden zijn. Goedele Liekens springt misschien het meest in het oog. Het is al een tijdje geleden dat la Liekens een seksboek schreef. Maar naast Superseks in 10 stappen brengt de zomeraanbieding van Horizon ook diepgravende historische lectuur met David Nicholas' Vlaanderen in de middeleeuwen bijvoorbeeld.

Klein geluk

Ook brandend actuele onderwerpen komen aan bod, zoals Jihad in België, door Claude Moniquet, Belgisch terreurexpert met internationale faam. Sportboeken (Dave Peters over voetbal) , gezondheidsboeken (ademhalingsoefeningen tegen stress van Jana Milovanovic) en een zoektocht naar het 'kleine' geluk van columniste Fleur van Groningen zullen ook weldra in de boekhandel te vinden zijn.

Frank Hellemans

Uitgeverij Horizon is opgericht door ex-Manteau uitgever Geert Cortebeeck, onder de vleugels van het Nederlandse moederbedrijf Overamstel uitgevers, en specialiseert zich in non-fictie boeken. Overamstel, het vroegere Dutch Media, is een grote Nederlandse uitgeverij met bekende dochters als Lebowski, Hollands Diep (het nieuwste speeltje van Robbert Ammerlaan) en The House of Books.SuperseksVandaag werd de eerste folder voorgesteld, waarin heel wat spraakmakende uitgaves te vinden zijn. Goedele Liekens springt misschien het meest in het oog. Het is al een tijdje geleden dat la Liekens een seksboek schreef. Maar naast Superseks in 10 stappen brengt de zomeraanbieding van Horizon ook diepgravende historische lectuur met David Nicholas' Vlaanderen in de middeleeuwen bijvoorbeeld. Klein gelukOok brandend actuele onderwerpen komen aan bod, zoals Jihad in België, door Claude Moniquet, Belgisch terreurexpert met internationale faam. Sportboeken (Dave Peters over voetbal) , gezondheidsboeken (ademhalingsoefeningen tegen stress van Jana Milovanovic) en een zoektocht naar het 'kleine' geluk van columniste Fleur van Groningen zullen ook weldra in de boekhandel te vinden zijn.Frank Hellemans