Populisten spreken nooit voor zichzelf, maar altijd in naam van 'het volk'. Ze noemen zichzelf niet altijd zo, maar zijn wijdverspreid: in kleine en grote oppositiepartijen of in de centra van de macht, van extreemlinks tot even rechts.

Knack organiseert op woensdag 18 oktober (20 uur) in De Roma in Borgerhout het grote populismedebat. Na een inleidende lezing van de Nederlandse politicoloog en populisme-expert Cas Mudde schuiven Bart Somers (Open VLD), Peter De Roover (N-VA) en Imade Annouri (Groen) aan tafel voor een debat gemodereerd door Knack-redacteur Simon Demeulemeester. MO*-columniste Warda El-Kaddouri sluit de avond af.

Wilt u er graag bij zijn, schrijf u dan in via deze link (kostprijs: 5 euro)

Populisten spreken nooit voor zichzelf, maar altijd in naam van 'het volk'. Ze noemen zichzelf niet altijd zo, maar zijn wijdverspreid: in kleine en grote oppositiepartijen of in de centra van de macht, van extreemlinks tot even rechts. Knack organiseert op woensdag 18 oktober (20 uur) in De Roma in Borgerhout het grote populismedebat. Na een inleidende lezing van de Nederlandse politicoloog en populisme-expert Cas Mudde schuiven Bart Somers (Open VLD), Peter De Roover (N-VA) en Imade Annouri (Groen) aan tafel voor een debat gemodereerd door Knack-redacteur Simon Demeulemeester. MO*-columniste Warda El-Kaddouri sluit de avond af.Wilt u er graag bij zijn, schrijf u dan in via deze link (kostprijs: 5 euro)