De twee verdachten van de drievoudige moord in Wemmel die in Frankrijk werden opgepakt, zijn woensdag aan België uitgeleverd.

De 30-jarige Milton Roberto en de 28-jarige Christian L.-A. werden op 25 november opgepakt in de buurt van Parijs, waar ze bij een oom van Roberto verbleven. Beiden hadden zich eerst tegen hun uitlevering verzet, maar gingen er uiteindelijk toch mee akkoord.

Advocaat Michel De Vleeschouwer, zijn echtgenote Françoise Grumbers en hun zoon Nicolas werden op 14 november om het leven gebracht nadat twee mannen zich aan hun huis hadden aangemeld als potentiële kopers van de auto van hun zoon.

De daders gingen er na de moorden vandoor met twee auto's van het gezin. Vorige week was een derde verdachte van de feiten aan België uitgeleverd. Het ging om een man die daags na de feiten in Luxemburg werd opgepakt aan het stuur van één van de gestolen wagens.

De twee verdachten van de drievoudige moord in Wemmel die in Frankrijk werden opgepakt, zijn woensdag aan België uitgeleverd.De 30-jarige Milton Roberto en de 28-jarige Christian L.-A. werden op 25 november opgepakt in de buurt van Parijs, waar ze bij een oom van Roberto verbleven. Beiden hadden zich eerst tegen hun uitlevering verzet, maar gingen er uiteindelijk toch mee akkoord.Advocaat Michel De Vleeschouwer, zijn echtgenote Françoise Grumbers en hun zoon Nicolas werden op 14 november om het leven gebracht nadat twee mannen zich aan hun huis hadden aangemeld als potentiële kopers van de auto van hun zoon.De daders gingen er na de moorden vandoor met twee auto's van het gezin. Vorige week was een derde verdachte van de feiten aan België uitgeleverd. Het ging om een man die daags na de feiten in Luxemburg werd opgepakt aan het stuur van één van de gestolen wagens.