Dat berichten de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Vijftien speurders van de cel terrorisme van de FGP zijn sinds januari 2012 onafgebroken in de weer met Sharia4Belgium. "Los van de werkuren van de speurders van de cel terrorisme - uitgerekend op anderhalf miljoen euro - zijn er ook nog de kosten van tolken, extra manschappen voor huiszoekingen, technologische werkingsmiddelen, enzovoort", zegt Stanny De Vlieger, directeur van de FGP in Antwerpen.

Het onderzoek naar Sharia4Belgium is intussen zo goed als afgerond. De FGP hoopt de zaak in de loop van dit jaar voor de rechtbank te brengen, berichten de kranten. (Belga/TV)

Dat berichten de Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Vijftien speurders van de cel terrorisme van de FGP zijn sinds januari 2012 onafgebroken in de weer met Sharia4Belgium. "Los van de werkuren van de speurders van de cel terrorisme - uitgerekend op anderhalf miljoen euro - zijn er ook nog de kosten van tolken, extra manschappen voor huiszoekingen, technologische werkingsmiddelen, enzovoort", zegt Stanny De Vlieger, directeur van de FGP in Antwerpen. Het onderzoek naar Sharia4Belgium is intussen zo goed als afgerond. De FGP hoopt de zaak in de loop van dit jaar voor de rechtbank te brengen, berichten de kranten. (Belga/TV)