Weerman Luc Trullemans heeft officieel bevestigd dat hij de Parti Populaire (PP) van Mischaël Modrikamen vervoegt. Trullemans wordt waarschijnlijk Europees lijsttrekker of federaal lijsttrekker in Luik.

"Ik heb de Rubicon overgestoken", zo verklaarde Trullemans woensdag op een persconferentie in de woonst van Modrikamen in Brussel. De meteoroloog van het KMI voelt zich naar eigen zeggen al een week "lid van de familie" van de PP. "We gaan de partij een boost geven."

Facebook

Modrikamen verdedigt Trullemans voor de handelsrechtbank in diens geschil met RTL-TVi. De Franstalige televisiezender stuurde de weerman dit voorjaar de laan uit wegens islamofobe verklaringen op Facebook.

Modrikamen noemde zijn nieuwe recruut "een symbool van het legitieme gevecht voor de vrijheid van meningsuiting". De PP houdt zaterdag in Brussel een congres met het oog op de Europese, federale en regionale verkiezingen van 25 mei 2014. (Belga/EE)

Weerman Luc Trullemans heeft officieel bevestigd dat hij de Parti Populaire (PP) van Mischaël Modrikamen vervoegt. Trullemans wordt waarschijnlijk Europees lijsttrekker of federaal lijsttrekker in Luik. "Ik heb de Rubicon overgestoken", zo verklaarde Trullemans woensdag op een persconferentie in de woonst van Modrikamen in Brussel. De meteoroloog van het KMI voelt zich naar eigen zeggen al een week "lid van de familie" van de PP. "We gaan de partij een boost geven." Facebook Modrikamen verdedigt Trullemans voor de handelsrechtbank in diens geschil met RTL-TVi. De Franstalige televisiezender stuurde de weerman dit voorjaar de laan uit wegens islamofobe verklaringen op Facebook. Modrikamen noemde zijn nieuwe recruut "een symbool van het legitieme gevecht voor de vrijheid van meningsuiting". De PP houdt zaterdag in Brussel een congres met het oog op de Europese, federale en regionale verkiezingen van 25 mei 2014. (Belga/EE)