Dat meldt de Wegpolitie West-Vlaanderen via de website wegeninfo.be . Na de drievoudige kettingbotsing dinsdagochtend ter hoogte van Wervik en Zonnebeke, werd de A19 zowel richting Ieper als Kortrijk afgesloten. In totaal raakten meer dan 130 voertuigen betrokken, die allemaal weggetakeld moesten worden. De takelwerken gingen de hele nacht door. Om dat mogelijk te maken, had de brandweer verlichting geplaatst. Bij de kettingbotsing vielen één dode en tientallen gewonden.

Verzekeringen

De betrokkenen met schade aan hun auto worden aangeraden contact op te nemen met hun verzekeringsmaatschappij. Alle mensen die betrokken waren in het ongeval zullen gecontacteerd worden door de politie om verhoord te worden. Vanaf woensdag kunnen zij ook terecht bij de federale wegpolitie van Kortrijk voor informatie over het al dan niet vrijgeven van hun voertuig. (Belga/TV)

Dat meldt de Wegpolitie West-Vlaanderen via de website wegeninfo.be . Na de drievoudige kettingbotsing dinsdagochtend ter hoogte van Wervik en Zonnebeke, werd de A19 zowel richting Ieper als Kortrijk afgesloten. In totaal raakten meer dan 130 voertuigen betrokken, die allemaal weggetakeld moesten worden. De takelwerken gingen de hele nacht door. Om dat mogelijk te maken, had de brandweer verlichting geplaatst. Bij de kettingbotsing vielen één dode en tientallen gewonden.De betrokkenen met schade aan hun auto worden aangeraden contact op te nemen met hun verzekeringsmaatschappij. Alle mensen die betrokken waren in het ongeval zullen gecontacteerd worden door de politie om verhoord te worden. Vanaf woensdag kunnen zij ook terecht bij de federale wegpolitie van Kortrijk voor informatie over het al dan niet vrijgeven van hun voertuig. (Belga/TV)