Bezoekersrecord voor Autosalon

De voorbije tien dagen zullen 380.000 tot 385.000 geïnteresseerden Brussels Expo hebben bezocht, meldt organisator Febiac.

Het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Vrijetijdsvoertuigen en Tweewielers in Brussel wordt afgesloten met een recordaantal bezoekers.

Gedurende tien dagen stonden de 115.000 vierkante meter van de twaalf Heizelpaleizen in het teken van auto’s, bestel- en vrachtwagens, gemotoriseerde tweewielers, fietsen en lichte vliegtuigjes. Ondanks de sneeuw werd het bezoekersrecord van twee jaar geleden, 379.667 mensen, verbroken.

Truck & Transport bracht de afgelopen dagen de zeven grote constructeurs van zware bedrijfsvoertuigen samen en mocht 31.168 bezoekers verwelkomen, hoofdzakelijk professionals uit de transport- en logistieke sector.

De fiets blijft
Na meer dan tien jaar afwezigheid kreeg ook de fiets opnieuw een plaats op het salon. Gedurende vier dagen konden de stands van onder meer fietsfabrikanten, leveranciers van uitrusting en federaties worden bezocht. Febiac laat alvast weten dat het niet bij een eenmalige terugkeer zal blijven.

De tweede editie van ‘Dream Cars for Wishes’, die liep van 18 tot 20 januari, kon meer dan 20.000 liefhebbers bekoren. De opbrengst van de tentoonstelling van vijftig luxewagens wordt overgemaakt aan de organisatie Make-A-Wish, die dromen van zieke kinderen waarmaakt. (Belga/TE)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content