Obama mengt zich in discussie over beste guacamole-recept

02/07/15 om 14:46 - Bijgewerkt om 14:44

Momenteel wordt het grootste debat in de geschiedenis van de guacamole gevoerd nadat de New York Times een ietwat apart recept publiceerde. Zelfs de president van Amerika mengt zich in de discussie.

Obama mengt zich in discussie over beste guacamole-recept

© iStock

De internetgemeenschap reageert furieus op een recept voor guacamole dat door de Amerikaanse krant The New York Times werd gepubliceerd. De krant suggereerde immers om erwten aan het recept toe te voegen. Volledig overbodig vinden connaisseurs van het groene goud. Sommigen vinden dit het ergste voedingsadvies ooit, anderen menen dan weer dat er veel ergere dingen zijn die je aan je guacamole kunt toevoegen.

Alsof dat nog niet genoeg was, escaleerde ' mockamole' of 'pea-gate' al snel naar het politieke toneel. De Republikeinen in Texas lieten op Twitter verstaan dat de Times 'de oorlog verklaart aan Texas door erwten toe te voegen aan guacamole'.

Ook presidentskandidaat Jeb Bush behoort tot het anti-erwtenkamp. En Barack Obama verkiest eveneens de klassieke guacamole, maar dan iets pikanter. Dat liet hij weten tijdens een Twitter Q&A. Zo zijn de huidige president en de broer van zijn voorganger het toch over iets eens.

Lees meer over:

Onze partners