Win een Primaverba-diner voor twee met Peter Verhelst en Annelies Verbeke

29/04/15 om 10:01 - Bijgewerkt om 10:01

Nog tot en met 3 mei loopt de Primaverba-boekenwedstrijd waarmee onder andere 5 literaire diners te winnen zijn en 150 kwaliteitsboekenpakketten

Win een Primaverba-diner voor twee met Peter Verhelst en Annelies Verbeke

Doe mee aan de Primaverba-wedstrijd en maak kans op een literair diner met Peter Verhelst en Annelies Verbeke op 21 mei. © Belga

Knack en de Standaard Boekhandel promoten 22 spraakmakende voorjaarsromans van deze literaire lente met de Primaverba-actie. Wie tot en met 3 mei een boek koopt in de Standaard Boekhandel en ondertussen meedoet aan de Primaverba-wedstrijdactie, die maakt kans op een literair diner met Peter Verhelst en Annelies Verbeke op 21 mei in het Leuvense Martin's Klooster-hotel.

Van de nieuwste Umberto Eco tot de laatste roman - dixit hijzelf toch - van Walter van den Broeck: Knacks Primaverba-actie selecteerde in samenwerking met Standaard Boekhandel 22 spraakmakende voorjaarsromans met daarbij ongeveer alle kleppers van dit voorjaar: Vlaams (de nieuwe Marnix Peeters, Jan Vantoortelboom en Yves Petry), Nederlands (de laatste van Arnon Grunberg), maar ook internationaal (Johan Fante, Edgar Hilsenrath en David Mitchell).De volledige lijst van auteurs en boeken vindt u hier.

Gratis dineren met Verhelst en Verbeke

Wie één van deze boeken koopt, kan dus tot en met 3 mei meedoen aan de Primaverba-wedstrijdactie waarbij 1 literair diner met Peter Verhelst en Annelies Verbeke + gratis overnachting en 4 diners voor twee zonder overnachting te winnen zijn. Honderdvijftig boekenpakketten zijn voor de andere deelnemers weggelegd.

De wedstrijdvraag peilt naar het aantal novelles in David Mitchells nieuwste roman 'De tijdmeter'. Vergeet ook niet de schiftingsvraag te beantwoorden indien u binnenkort gratis aan tafel wil schuiven met Verhelst en Verbeke. Geanimeerde tafelgesprekken over auto-ongevallen (zie Verhelsts nieuwste roman 'De kunst van het crashen') of klusjesmannen (Verbeke's 'Dertig dagen') liggen voor de hand.

Lees ze en laat het u smaken!

FH

Onze partners