Volgens een woordvoerder van de politie van San Francisco werd het slachtoffer "minstens één keer overreden door een brandweerwagen".

De brandweerdiensten gebruikten een schuim om het vuur aan het vliegtuig te doven. Dat schuim zou de bodem bedekt hebben, waardoor het slachtoffer dat op de grond lag aan het oog onttrokken was.

Derde slachtoffer overleden

Het onderzoek moet nu uitwijzen of het slachtoffer al overleden was op het moment dat de brandweerwagen over het lichaam reed.

Vrijdag raakte nog bekend dat ondertussen een derde passagier overleden is aan de gevolgen van de verwondingen opgelopen bij de vliegtuigcrash.

Volgens een woordvoerder van de politie van San Francisco werd het slachtoffer "minstens één keer overreden door een brandweerwagen". De brandweerdiensten gebruikten een schuim om het vuur aan het vliegtuig te doven. Dat schuim zou de bodem bedekt hebben, waardoor het slachtoffer dat op de grond lag aan het oog onttrokken was.Derde slachtoffer overleden Het onderzoek moet nu uitwijzen of het slachtoffer al overleden was op het moment dat de brandweerwagen over het lichaam reed. Vrijdag raakte nog bekend dat ondertussen een derde passagier overleden is aan de gevolgen van de verwondingen opgelopen bij de vliegtuigcrash.