Aanhangers van de Jemenitische president Ali Abdallah Saleh hebben volgens een medische bron op het Plein van de Verandering in de hoofdstad Sanaa vier manifestanten doodgeschoten die op straat waren gekomen om vervolging van het staatshoofd te eisen.

Protest tegen het akkoord

De manifestanten kunnen zich er niet in vinden dat het akkoord, getekend in Ryad met de parlementaire oppositie, Saleh en zijn naaste omgeving immuniteit verleent in ruil voor een machtsoverdracht binnen de drie maanden.

Gewapende burgers die Saleh gunstig gezind zijn hebben vier betogers doodgeschoten en 27 anderen verwond. (Belga/RDM)

Aanhangers van de Jemenitische president Ali Abdallah Saleh hebben volgens een medische bron op het Plein van de Verandering in de hoofdstad Sanaa vier manifestanten doodgeschoten die op straat waren gekomen om vervolging van het staatshoofd te eisen. Protest tegen het akkoordDe manifestanten kunnen zich er niet in vinden dat het akkoord, getekend in Ryad met de parlementaire oppositie, Saleh en zijn naaste omgeving immuniteit verleent in ruil voor een machtsoverdracht binnen de drie maanden. Gewapende burgers die Saleh gunstig gezind zijn hebben vier betogers doodgeschoten en 27 anderen verwond. (Belga/RDM)