Tijdens een live-uitzending op de Amerikaanse nieuwszender KSN over de tornado die op dat moment in Oklahoma rondraasde, moesten de weermannen de studio ontvluchten naar de schuilkelder. De presentatoren blijven, tijdens het evacueren, hun kijkers zeggen dat zij ook stante pede dekking moeten zoeken voor de tornado die eraan komt.

'Ik heb dit nog nooit gezegd in de 20 jaar dat ik hier werk, maar ik denk dat het onze tijd is om te vertrekken; zo zegt een presentator buiten beeld. 'We houden hier alles in de gaten, mensen, en wij zijn nu naar onze kelder aan het gaan. We blijven u op de hoogte houden. Maar wij gaan naar onze kelder, dat moet u ook doen. Nu meteen! Onmiddelijk! (iemand schreeuwt op de achtergrond, red.) Ga naar uw kelders!'

Volgens nieuwszender MSNBC konden deze weermannen de tornado op zich zien afkomen door het raam.

Tijdens een live-uitzending op de Amerikaanse nieuwszender KSN over de tornado die op dat moment in Oklahoma rondraasde, moesten de weermannen de studio ontvluchten naar de schuilkelder. De presentatoren blijven, tijdens het evacueren, hun kijkers zeggen dat zij ook stante pede dekking moeten zoeken voor de tornado die eraan komt. 'Ik heb dit nog nooit gezegd in de 20 jaar dat ik hier werk, maar ik denk dat het onze tijd is om te vertrekken; zo zegt een presentator buiten beeld. 'We houden hier alles in de gaten, mensen, en wij zijn nu naar onze kelder aan het gaan. We blijven u op de hoogte houden. Maar wij gaan naar onze kelder, dat moet u ook doen. Nu meteen! Onmiddelijk! (iemand schreeuwt op de achtergrond, red.) Ga naar uw kelders!'Volgens nieuwszender MSNBC konden deze weermannen de tornado op zich zien afkomen door het raam.