De fastfoodketen Wendy's in Ohio mocht op de dag van de verkiezingen Mitt Romney en Paul Ryan ontvangen. De republikeinse kandidaten gingen een hamburger met frietjes halen.

Toeval of niet, maar in een reportage op Canvas over het leven van de president, deed Obama net hetzelfde. Hij ging tijdens een campagnedag deze zomer voor zijn medewerkers hamburgers halen bij de keten Five Guys. De klanten en de werknemers waren duidelijk verrast, want het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat de president een hamburger komt halen in de plaatselijke fastfoodzaak. (RDM)

De fastfoodketen Wendy's in Ohio mocht op de dag van de verkiezingen Mitt Romney en Paul Ryan ontvangen. De republikeinse kandidaten gingen een hamburger met frietjes halen. Toeval of niet, maar in een reportage op Canvas over het leven van de president, deed Obama net hetzelfde. Hij ging tijdens een campagnedag deze zomer voor zijn medewerkers hamburgers halen bij de keten Five Guys. De klanten en de werknemers waren duidelijk verrast, want het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat de president een hamburger komt halen in de plaatselijke fastfoodzaak. (RDM)