De Britse omroep BBC heeft beelden getoond van de overblijfselen van het Westgate winkelcentrum in Nairobi. De schade is gigantisch: het dak van het gebouw is ingestort en een deel van de aangrenzende parking is verwoest.

De forensische teams moeten in deze puinhopen aan de slag om meer informatie te vinden over de daders. Bovendien liggen nog verschillende lichamen verborgen.

Gijzeling

Leden van de Somalische groepering al-Shabaab vielen het winkelcentrum binnen en hielden vier dagen lang een onbekend aantal mensen gegijzeld. Het officiële dodelijke slachtoffers van de aanval staat officieel op 67, maar ligt vermoedelijk hoger.

De Britse omroep BBC heeft beelden getoond van de overblijfselen van het Westgate winkelcentrum in Nairobi. De schade is gigantisch: het dak van het gebouw is ingestort en een deel van de aangrenzende parking is verwoest. De forensische teams moeten in deze puinhopen aan de slag om meer informatie te vinden over de daders. Bovendien liggen nog verschillende lichamen verborgen.Leden van de Somalische groepering al-Shabaab vielen het winkelcentrum binnen en hielden vier dagen lang een onbekend aantal mensen gegijzeld. Het officiële dodelijke slachtoffers van de aanval staat officieel op 67, maar ligt vermoedelijk hoger.