Dat meldt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (Sohr). De luchtaanvallen vonden plaats op de dorpen Hajin, Sousa en al-Shafa, in de oostelijke provincie Deir ez-Zor.

In die regio bevinden zich de laatste gebieden die nog door IS gecontroleerd worden. Volgens het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten hebben de bombardementen het leven gekost aan veertien burgers, onder wie ook vijf minderjarigen.

Mogelijk loopt het dodental nog verder op, omdat verschillende mensen zwaargewond zijn geraakt. Er stierven ook zeker negen jihadisten, zo deelt het observatorium nog mee.

Dat meldt het in Groot-Brittannië gevestigde Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (Sohr). De luchtaanvallen vonden plaats op de dorpen Hajin, Sousa en al-Shafa, in de oostelijke provincie Deir ez-Zor.In die regio bevinden zich de laatste gebieden die nog door IS gecontroleerd worden. Volgens het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten hebben de bombardementen het leven gekost aan veertien burgers, onder wie ook vijf minderjarigen. Mogelijk loopt het dodental nog verder op, omdat verschillende mensen zwaargewond zijn geraakt. Er stierven ook zeker negen jihadisten, zo deelt het observatorium nog mee.