In een interview met de krant Washington Post zei Trump dat hij het volledige rapport van zijn nationaal veiligheidsteam afwacht, over het incident van afgelopen weekend waarbij drie Oekraïense marineschepen door Rusland werden tegengehouden in de Krim. 'Het rapport zal bepalend zijn', klonk het. 'Misschien zal ik een ontmoeting hebben, misschien zal die niet plaatsvinden... Ik hou niet van dit soort agressie, ik wil die niet', aldus de Amerikaanse president.

De Verenigde Staten en Rusland hebben evenzeer een ontmoeting tussen Donald Trump en Vladimir Poetin nodig op de topbijeenkomst van de G20 in Buenos Aires, zo heeft het Kremlin woensdag verzekerd. 'De twee partijen hebben een identieke nood aan deze ontmoeting', zei een adviseur van het Kremlin, Joeri Oetsjakov.

In een interview met de krant Washington Post zei Trump dat hij het volledige rapport van zijn nationaal veiligheidsteam afwacht, over het incident van afgelopen weekend waarbij drie Oekraïense marineschepen door Rusland werden tegengehouden in de Krim. 'Het rapport zal bepalend zijn', klonk het. 'Misschien zal ik een ontmoeting hebben, misschien zal die niet plaatsvinden... Ik hou niet van dit soort agressie, ik wil die niet', aldus de Amerikaanse president. De Verenigde Staten en Rusland hebben evenzeer een ontmoeting tussen Donald Trump en Vladimir Poetin nodig op de topbijeenkomst van de G20 in Buenos Aires, zo heeft het Kremlin woensdag verzekerd. 'De twee partijen hebben een identieke nood aan deze ontmoeting', zei een adviseur van het Kremlin, Joeri Oetsjakov.