Die heeft beklemtoond dat Moskou met elke leider van de Verenigde Staten wil samenwerken, maar betreurt de anti-Russische retoriek van Biden.

Beschuldigingen aan het adres van Russen zijn onderdeel geworden van het politieke betoog van Democraten. Toen ze de verkiezingen in 2016 verloren, verklaarden ze de nederlaag door een samenzwering van Trump met Russen. Het duurde jaren voor die samenzweringstheorie na onderzoek werd weerlegd.

Hunter Biden

Nu zitten volgens Biden Russen achter het opduiken van e-mails die schimmige zaken van zijn zoon Hunter zouden belichten. Er is volgens Amerikaanse media een laptop van Hunter gevonden die de FBI geruime tijd in handen heeft naar aanleiding van een overwogen onderzoek naar witwasserij. E-mails op het apparaat geven enig inzicht in de schimmige zaken van Joe Bidens zoon Hunter, maar het is niet duidelijk of die de wet heeft overtreden.

President Trump beschuldigt de familie Biden van corruptie en criminele praktijken. Biden zou destijds als vicepresident en speciaal gezant van president Obama misbruik hebben gemaakt van zijn invloedrijke positie in onder meer Oekraïne.

Hunter ging soms met zijn vader mee in de Air Force 2. Hij kreeg in Oekraïne in 2014 plotseling een topfunctie bij een grote aardgasonderneming. Het is niet duidelijk waarom en wat hij daar vijf jaar lang voor meer dan 50.000 dollar per maand uitvoerde. Joe Biden stelt dat hij niet over zaken met zijn zoon sprak en dat er 'niets onethisch' is gebeurd.

De Russische president Poetin brak zondag zelf een lans voor de familie Biden. Hij zei niets strafbaars te zien in de vroegere activiteiten van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en diens zoon Hunter in Oekraïne en Rusland.

Hunter Biden zou in 2014 3,5 miljoen dollar aan Russische giften hebben aangenomen. Het geld zou afkomstig zijn van de toenmalige vrouw van de burgemeester van Moskou, de miljardair Jelena Batoerina. Het geld zou zijn overgemaakt naar een investeringsonderneming van Hunter, Rosemont Seneca Thornton. Hunter noch Batoerina hebben dit bevestigd. Maar de burgemeestersvrouw stortte zich vanaf 2015 in grote investeringsprojecten in de VS.

Die heeft beklemtoond dat Moskou met elke leider van de Verenigde Staten wil samenwerken, maar betreurt de anti-Russische retoriek van Biden.Beschuldigingen aan het adres van Russen zijn onderdeel geworden van het politieke betoog van Democraten. Toen ze de verkiezingen in 2016 verloren, verklaarden ze de nederlaag door een samenzwering van Trump met Russen. Het duurde jaren voor die samenzweringstheorie na onderzoek werd weerlegd. Nu zitten volgens Biden Russen achter het opduiken van e-mails die schimmige zaken van zijn zoon Hunter zouden belichten. Er is volgens Amerikaanse media een laptop van Hunter gevonden die de FBI geruime tijd in handen heeft naar aanleiding van een overwogen onderzoek naar witwasserij. E-mails op het apparaat geven enig inzicht in de schimmige zaken van Joe Bidens zoon Hunter, maar het is niet duidelijk of die de wet heeft overtreden. President Trump beschuldigt de familie Biden van corruptie en criminele praktijken. Biden zou destijds als vicepresident en speciaal gezant van president Obama misbruik hebben gemaakt van zijn invloedrijke positie in onder meer Oekraïne. Hunter ging soms met zijn vader mee in de Air Force 2. Hij kreeg in Oekraïne in 2014 plotseling een topfunctie bij een grote aardgasonderneming. Het is niet duidelijk waarom en wat hij daar vijf jaar lang voor meer dan 50.000 dollar per maand uitvoerde. Joe Biden stelt dat hij niet over zaken met zijn zoon sprak en dat er 'niets onethisch' is gebeurd. De Russische president Poetin brak zondag zelf een lans voor de familie Biden. Hij zei niets strafbaars te zien in de vroegere activiteiten van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en diens zoon Hunter in Oekraïne en Rusland. Hunter Biden zou in 2014 3,5 miljoen dollar aan Russische giften hebben aangenomen. Het geld zou afkomstig zijn van de toenmalige vrouw van de burgemeester van Moskou, de miljardair Jelena Batoerina. Het geld zou zijn overgemaakt naar een investeringsonderneming van Hunter, Rosemont Seneca Thornton. Hunter noch Batoerina hebben dit bevestigd. Maar de burgemeestersvrouw stortte zich vanaf 2015 in grote investeringsprojecten in de VS.