De Nigeriaanse politie heeft in een bos nabij Soka, in de westelijke staat Oyo, zestien mensen gered uit een ondergrondse kerker waar vermoedelijk rituele moorden plaatsvonden. Er werden honderden menselijke schedels aangetroffen, zo meldt de lokale krant Leadership.

De agenten troffen ook verschillende lichamen en lichaamsdelen aan in staat van ontbinding, oude kleren, foto's en stembiljetten. Er zouden verschillende mensen opgepakt zijn.

In Nigeria worden elk jaar honderden mensen gedood tijdens rituele moorden. Hun lichaamsdelen worden voor veel geld verkocht aan mensen die geloven dat ze kracht halen uit magische drankjes die menselijk vlees en bloed bevatten.

De agenten troffen ook verschillende lichamen en lichaamsdelen aan in staat van ontbinding, oude kleren, foto's en stembiljetten. Er zouden verschillende mensen opgepakt zijn. In Nigeria worden elk jaar honderden mensen gedood tijdens rituele moorden. Hun lichaamsdelen worden voor veel geld verkocht aan mensen die geloven dat ze kracht halen uit magische drankjes die menselijk vlees en bloed bevatten.