Ellen Degeneres breekt Twitterrecord met sterrenselfie

Ellen Degeneres breekt een Twitterrecord met deze selfie op de Oscaruitreiking © .

Ellen Degeneres is de eerste die meer dan 1 miljoen retweets haalt met haar selfie van een hele groep sterren bij de uitreiking van de Oscars.

Barack Obama is zijn Twitter-record kwijt. Met een selfie van een pak Hollywoodsterren heeft Oscars-presentatrice Ellen DeGeneres het record van het grootste aantal retweets gebroken. Op korte tijd werd de tweet meer dan 1,4 miljoen keer gedeeld op de microblogsite.

Bij zijn herverkiezing in 2012 stuurde Amerikaans president Barack Obama een tweet rond met de boodschap “Four more years” met daarbij een foto van een omhelzing met zijn vrouw Michelle Obama. De tweet kreeg zo’n 780.000 retweets.

Oscars-presentatrice Ellen DeGeneres wilde dat record graag breken op de Oscarnacht. Ze maakte een selfie met daarop een hele reeks Holywoodsterren gaande van Julia Roberts tot Brad Pitt, Angelina Jolie, Meryl Streep en Bradley Cooper.

De ‘sterrenselfie’ met als boodschap “If only Bradley’s arm was longer. Best photo ever. #oscars” werd razendsnel door honderdduizenden gedeeld.

Op amper enkele uren tijd was het record van Obama verleden tijd en werd de tweet meer dan 1,4 miljoen keer gedeeld. (Belga/EE)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content