De onderzoeksploeg gaat komende woensdag van start in de buurt van Toulouse. "Onze bedoeling is niet alleen het toestel terug te vinden, maar ook te achterhalen wat er precies is gebeurd en waarom", aldus een woordvoerder van Boeing.

Het stuk van de vleugel dat afgelopen week op het eiland La Réunion is aangetroffen, werd vrijdagavond overgevlogen naar Parijs. Van daaruit zal het over de weg naar een onderzoekslabo van Defensie in de buurt van Toulouse worden overgebracht.

Vlucht MH370 van Malaysia Airlines, die in maart 2014 van Kuala Lumpur naar Peking vloog, verdween om een nog onbekende reden van de radar en is spoorloos. Aan boord waren 239 passagiers en bemanningsleden.

(Belga/MI)

De onderzoeksploeg gaat komende woensdag van start in de buurt van Toulouse. "Onze bedoeling is niet alleen het toestel terug te vinden, maar ook te achterhalen wat er precies is gebeurd en waarom", aldus een woordvoerder van Boeing. Het stuk van de vleugel dat afgelopen week op het eiland La Réunion is aangetroffen, werd vrijdagavond overgevlogen naar Parijs. Van daaruit zal het over de weg naar een onderzoekslabo van Defensie in de buurt van Toulouse worden overgebracht. Vlucht MH370 van Malaysia Airlines, die in maart 2014 van Kuala Lumpur naar Peking vloog, verdween om een nog onbekende reden van de radar en is spoorloos. Aan boord waren 239 passagiers en bemanningsleden.(Belga/MI)