Republikein Ben Carson maakte zijn beslissing zelf bekend in een toespraak voor zijn aanhangers. Hij zal nu een groep leiden die christenen naar de stembus wil krijgen.

De chirurg, die in het najaar even aan de leiding stond in de nationale peilingen, deed het de voorbije weken erg slecht in de voorverkiezingen. Het is niet bekend of hij een van de vier overgebleven kandidaten bij de Republikeinen gaat steunen.

Carson, die tijdens de debatten zelden aan het woord kwam, werd in satirisch programma Saturday Night Live getoond als een halve slaapwandelaar.

Aan het debat van donderdag had hij niet deelgenomen omdat hij "geen pad meer zag" naar een overwinning.

(Belga/RR)

Republikein Ben Carson maakte zijn beslissing zelf bekend in een toespraak voor zijn aanhangers. Hij zal nu een groep leiden die christenen naar de stembus wil krijgen. De chirurg, die in het najaar even aan de leiding stond in de nationale peilingen, deed het de voorbije weken erg slecht in de voorverkiezingen. Het is niet bekend of hij een van de vier overgebleven kandidaten bij de Republikeinen gaat steunen.Carson, die tijdens de debatten zelden aan het woord kwam, werd in satirisch programma Saturday Night Live getoond als een halve slaapwandelaar.Aan het debat van donderdag had hij niet deelgenomen omdat hij "geen pad meer zag" naar een overwinning.(Belga/RR)