De brief was gericht aan senator Roger Wicker, een Republikein uit Mississippi. De enveloppe is drie keer getest en positief bevonden op de aanwezigheid van ricine, meldt CNN. Ricine is een dodelijk vergif dat is opgenomen in de internationale verdagen over chemische wapens.

Een expliciete link met de aanslag in Boston is er niet, maar één en ander doet denken aan de dagen na de aanslagen van 11 september 2001. Toen ontvingen een aantal Amerikaanse openbare instellingen, waaronder de Senaat, brieven die besmet waren met antrax.

De brief was gericht aan senator Roger Wicker, een Republikein uit Mississippi. De enveloppe is drie keer getest en positief bevonden op de aanwezigheid van ricine, meldt CNN. Ricine is een dodelijk vergif dat is opgenomen in de internationale verdagen over chemische wapens. Een expliciete link met de aanslag in Boston is er niet, maar één en ander doet denken aan de dagen na de aanslagen van 11 september 2001. Toen ontvingen een aantal Amerikaanse openbare instellingen, waaronder de Senaat, brieven die besmet waren met antrax.