Het toestel is in zee gestort ten zuidoosten voor de kust van het Japanse eiland Okinawa, in de Oost-Chinese Zee. De oorzaak van de crash en de identiteit van de inzittenden is niet geweten.

Het toestel is in zee gestort ten zuidoosten voor de kust van het Japanse eiland Okinawa, in de Oost-Chinese Zee. De oorzaak van de crash en over de identiteit van de inzittenden is niets geweten. Het vliegtuig was op weg naar de USS Ronald Reagan, een Amerikaans supervliegdekschip, gelegen in de Filipijnenzee. De Ronald Reagan neemt deel aan een gemeenschappelijke militaire oefening met de Japanse Zelfverdedigingstroepen - het Japanse leger, zegt minister Itsunori Onodera.

Het toestel is in zee gestort ten zuidoosten voor de kust van het Japanse eiland Okinawa, in de Oost-Chinese Zee. De oorzaak van de crash en de identiteit van de inzittenden is niet geweten. Het toestel is in zee gestort ten zuidoosten voor de kust van het Japanse eiland Okinawa, in de Oost-Chinese Zee. De oorzaak van de crash en over de identiteit van de inzittenden is niets geweten. Het vliegtuig was op weg naar de USS Ronald Reagan, een Amerikaans supervliegdekschip, gelegen in de Filipijnenzee. De Ronald Reagan neemt deel aan een gemeenschappelijke militaire oefening met de Japanse Zelfverdedigingstroepen - het Japanse leger, zegt minister Itsunori Onodera.