Hou je graag de vinger aan de pols van de muziekindustrie? Voeg dan snel Hype Monster toe aan je favorieten.

Hou je graag de vinger aan de pols van de muziekindustrie? Leer je de tracks liefst kennen, vóór ze hier op de radio komen? Voeg dan snel Hype Monster toe aan je favorieten.

Deze website analyseert een hele waslijst internationale muziekblogs en presenteert je de ‘hotste’ nummers via hun site en app. Bij het ter perse gaan bleek een onontgonnen, nooit eerder gehoorde band de top 20 aan te voeren. Dus wij zijn instant fan. Doorwinterende rockers of jazzfanaten krijgen desgewenst een uitgepuurd aanbod per genre geserveerd. Maar je kan ook middels datum of groep op zoek naar luistergoud.

Wil je toch graag een persoonlijk advies? Dan kom je gauw bij 8tracks terecht. Daar stellen muziekliefhebbers uit heel de wereld playlists aan je voor. In 8 nummers of meer, verschaffen ze je een soundtrack met inspirerende titels als “I partied with Charlie Sheen”of “Living life like you should”.

Maar je kan ook aangeven in welke stemming je bent en de verzamelde suggesties beluisteren. De combinatie zomer en chill leidt ons tot 8track ‘Summer vibes’. Jack Johnson en Sade op een zonovergoten dag, goed voor een korte mentale vakantie.

http://hypem.com/popular/2
http://8tracks.com/

Tina Stroobandt selecteert vier maal per week een app of site van de dag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content