In een interview met het VTM-programma zei Laurent onder meer: "de bom ontploft niet op het koninklijk paleis of in het Elysée, maar wel in de metro waar er veel mensen zijn en dat kan ik niet verdragen".

Hij wees ook met de vinger naar de politiek: "het is omdat politici op hoog niveau elkaar niet begrijpen, dat de gewone mensen lijden. Het probleem bevindt zich niet op justitie- of politieniveau, maar wel in de Europese- en wereldpolitiek", aldus Laurent.

Volgens woordvoerster van het Koninklijk Paleis Rafike Yilmaz is "het interview niet overlegd met het paleis, dus niet gedekt". Het is ook niet duidelijk of het Paleis prins Laurent zal aanspreken over zijn uitspraken. (Belga/TE)

In een interview met het VTM-programma zei Laurent onder meer: "de bom ontploft niet op het koninklijk paleis of in het Elysée, maar wel in de metro waar er veel mensen zijn en dat kan ik niet verdragen". Hij wees ook met de vinger naar de politiek: "het is omdat politici op hoog niveau elkaar niet begrijpen, dat de gewone mensen lijden. Het probleem bevindt zich niet op justitie- of politieniveau, maar wel in de Europese- en wereldpolitiek", aldus Laurent.Volgens woordvoerster van het Koninklijk Paleis Rafike Yilmaz is "het interview niet overlegd met het paleis, dus niet gedekt". Het is ook niet duidelijk of het Paleis prins Laurent zal aanspreken over zijn uitspraken. (Belga/TE)