De Franse presidentsvrouw wil kwatongen de mond snoeren, die beweren dat haar zwangerschap netjes samenvalt met de campagne van haar echtgenoot voor een tweede presidentstermijn.

De Franse zangeres, actrice en presidentsvrouw Carla Bruni-Sarkozy (43) is "onverwacht en onverhoopt" bezwangerd. Dat zei ze in een interview met de krant Nice-Matin. Eigenlijk, luidde het een beetje cryptisch, wou zij een nieuw album met chansons afwerken.

Kwatongen bij onze Zuiderburen beweren dat de blijde verwachtingsperiode van het voormalige model netjes samenvalt met de campagne van haar echtgenoot voor een tweede presidentstermijn.

Gelukkig gezinnetje-met-baby

Het staat nagenoeg vast dat Nicolas Sarkozy (56), ondanks zijn huidige impopulariteit, volgend jaar een gooi wil doen naar een tweede termijn in het Elysée. Om dat te bewerkstelligen zijn foto's en beelden van een gelukkig gezinnetje-met-baby meer dan welgekomen.

Carla Bruni heeft echter, sinds zij in 2008 met Sarko in de huwelijksboot stapte, herhaaldelijk gezegd dat zij wat graag nog eens een keertje zwanger zou willen zijn.

De in Italië geboren schoonheid heeft al wel een kind -de nu tienjarige Aurélien- uit een vorig huwelijk. Ook voor Sarko is het vaderschap geen nieuwigheid: voor hij met Carla in zee ging stond zijn teller reeds op twee eega's en drie kinderen. (Belga/TE)

De Franse presidentsvrouw wil kwatongen de mond snoeren, die beweren dat haar zwangerschap netjes samenvalt met de campagne van haar echtgenoot voor een tweede presidentstermijn. De Franse zangeres, actrice en presidentsvrouw Carla Bruni-Sarkozy (43) is "onverwacht en onverhoopt" bezwangerd. Dat zei ze in een interview met de krant Nice-Matin. Eigenlijk, luidde het een beetje cryptisch, wou zij een nieuw album met chansons afwerken. Kwatongen bij onze Zuiderburen beweren dat de blijde verwachtingsperiode van het voormalige model netjes samenvalt met de campagne van haar echtgenoot voor een tweede presidentstermijn. Gelukkig gezinnetje-met-baby Het staat nagenoeg vast dat Nicolas Sarkozy (56), ondanks zijn huidige impopulariteit, volgend jaar een gooi wil doen naar een tweede termijn in het Elysée. Om dat te bewerkstelligen zijn foto's en beelden van een gelukkig gezinnetje-met-baby meer dan welgekomen. Carla Bruni heeft echter, sinds zij in 2008 met Sarko in de huwelijksboot stapte, herhaaldelijk gezegd dat zij wat graag nog eens een keertje zwanger zou willen zijn. De in Italië geboren schoonheid heeft al wel een kind -de nu tienjarige Aurélien- uit een vorig huwelijk. Ook voor Sarko is het vaderschap geen nieuwigheid: voor hij met Carla in zee ging stond zijn teller reeds op twee eega's en drie kinderen. (Belga/TE)