Met Kikkers, een gedurfde roman met een anekdotische stijl en bijtende humor, bouwt Mo Yan verder aan een van de meest belangwekkende literaire oeuvres van onze tijd.

Het werk van Mo Yan was geruime tijd niet verkrijgbaar in Nederlandse vertaling. Met Kikkers is een begin gemaakt om de Nederlandse en Vlaamse markt (opnieuw) kennis te laten maken met deze auteur. De Geus zal in de komende jaren ook de backlisttitels opnieuw uitgeven. Deze zullen voor het eerst worden vertaald vanuit het Chinees.

Later dit jaar verschijnt bovendien de novelle Veranderingen, waarin Mo Yan de politieke en sociale veranderingen schetst die de afgelopen jaren in zijn land hebben plaatsgevonden.

Met Kikkers, een gedurfde roman met een anekdotische stijl en bijtende humor, bouwt Mo Yan verder aan een van de meest belangwekkende literaire oeuvres van onze tijd. Het werk van Mo Yan was geruime tijd niet verkrijgbaar in Nederlandse vertaling. Met Kikkers is een begin gemaakt om de Nederlandse en Vlaamse markt (opnieuw) kennis te laten maken met deze auteur. De Geus zal in de komende jaren ook de backlisttitels opnieuw uitgeven. Deze zullen voor het eerst worden vertaald vanuit het Chinees. Later dit jaar verschijnt bovendien de novelle Veranderingen, waarin Mo Yan de politieke en sociale veranderingen schetst die de afgelopen jaren in zijn land hebben plaatsgevonden.