De partij koos bewust voor een duo, klinkt het. "Voor Groen is een sterk team een belangrijke pijler. Wij zijn blij en trots om vandaag als team onze strijdpunten voor een beter Oostende te kunnen voorstellen. Politiek is geen zaak van individuen. Dat willen we uitstralen door in duo naar de kiezer te trekken", zeggen De Vriendt en Waldmann, die de tweede stek inneemt op de lijst. Zij is zorgdirecteur in een voorziening voor gehandicaptenzorg en gemeenteraadslid.

De oppositiepartij wil ditmaal mee besturen in de kuststad. De ecologisten zetten vijf speerpunten voorop, onder meer mobiliteit en verkeersveiligheid. Zo moet de fietser de norm worden in het stedelijk verkeer. Ook mikt de partij op een "proper, gezonder en leefbaar Oostende" en meer evenwicht in woonprojecten met stadsontwikkeling op maat van jonge mensen en gezinnen.

Oostende wordt bestuurd door de coalitie van de sp.a van burgemeester Johan Vande Lanotte met CD&V en Open Vld

De partij koos bewust voor een duo, klinkt het. "Voor Groen is een sterk team een belangrijke pijler. Wij zijn blij en trots om vandaag als team onze strijdpunten voor een beter Oostende te kunnen voorstellen. Politiek is geen zaak van individuen. Dat willen we uitstralen door in duo naar de kiezer te trekken", zeggen De Vriendt en Waldmann, die de tweede stek inneemt op de lijst. Zij is zorgdirecteur in een voorziening voor gehandicaptenzorg en gemeenteraadslid. De oppositiepartij wil ditmaal mee besturen in de kuststad. De ecologisten zetten vijf speerpunten voorop, onder meer mobiliteit en verkeersveiligheid. Zo moet de fietser de norm worden in het stedelijk verkeer. Ook mikt de partij op een "proper, gezonder en leefbaar Oostende" en meer evenwicht in woonprojecten met stadsontwikkeling op maat van jonge mensen en gezinnen. Oostende wordt bestuurd door de coalitie van de sp.a van burgemeester Johan Vande Lanotte met CD&V en Open Vld