Caroline Gennez is lijsttrekker, gevolgd op de tweede plaats door Thijs Verbeurgt (34), een nieuw gezicht dat sinds kort voorzitter is van SP.A-Mechelen. Er komen nog 27 kandidaten op die nog nooit eerder deelnamen aan verkiezingen.

SP.A Mechelen trekt voor de komende verkiezingen duidelijk de kaart van de vernieuwing, ondersteund door de ervaring van oud-schepenen Karel Geys en Rita Janssens, die de lijst duwen.

'Met onze groep van 'SP.A - jij maakt Mechelen' gaan wij voluit voor een stad die zorg draagt voor haar inwoners, een stad die betaalbaar is voor alle Mechelaars, een stad die leeft en leefbaar blijft,' aldus Caroline Gennez.

Caroline Gennez is lijsttrekker, gevolgd op de tweede plaats door Thijs Verbeurgt (34), een nieuw gezicht dat sinds kort voorzitter is van SP.A-Mechelen. Er komen nog 27 kandidaten op die nog nooit eerder deelnamen aan verkiezingen. SP.A Mechelen trekt voor de komende verkiezingen duidelijk de kaart van de vernieuwing, ondersteund door de ervaring van oud-schepenen Karel Geys en Rita Janssens, die de lijst duwen. 'Met onze groep van 'SP.A - jij maakt Mechelen' gaan wij voluit voor een stad die zorg draagt voor haar inwoners, een stad die betaalbaar is voor alle Mechelaars, een stad die leeft en leefbaar blijft,' aldus Caroline Gennez.