Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De Porsche Carrera is eigendom van Joy Donné, de nieuwe kabinetschef van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. Toen hij N-VA-voorzitter De Wever tijdens de federale onderhandelingen kwam oppikken, bleek dat op zijn nummerplaat voorin twee cijfers van plaats waren gewisseld. Daardoor rijdt hij rond met de dezelfde combinatie als die op de Ford Fiesta van een Limburgse vrouw.

"Ik heb twee aanmaningen gekregen", zegt de vrouw. "Deze keer moet ik 30 euro betalen omdat ik op 12 september zogezegd te lang had geparkeerd in De Burburestraat in Antwerpen. De andere brief is opnieuw een aanmaning voor de boete van 29 april 2013 in de Van Orleystraat in Brussel." De vrouw hoopt dat de kabinetschef zorgt dat zijn boetes betaald worden.

"We gaan het onderling regelen", zegt Donné.

(Belga/RR)

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Porsche Carrera is eigendom van Joy Donné, de nieuwe kabinetschef van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. Toen hij N-VA-voorzitter De Wever tijdens de federale onderhandelingen kwam oppikken, bleek dat op zijn nummerplaat voorin twee cijfers van plaats waren gewisseld. Daardoor rijdt hij rond met de dezelfde combinatie als die op de Ford Fiesta van een Limburgse vrouw. "Ik heb twee aanmaningen gekregen", zegt de vrouw. "Deze keer moet ik 30 euro betalen omdat ik op 12 september zogezegd te lang had geparkeerd in De Burburestraat in Antwerpen. De andere brief is opnieuw een aanmaning voor de boete van 29 april 2013 in de Van Orleystraat in Brussel." De vrouw hoopt dat de kabinetschef zorgt dat zijn boetes betaald worden. "We gaan het onderling regelen", zegt Donné.(Belga/RR)