Roger De Clerck, stamvader van het tapijtconcern Beaulieu, wordt in juli 88, maar zijn gezondheid gaat zienderogen achteruit. Een herverdeling van zijn vermogen is mogelijk zodra hij overlijdt.

De oorlog om de nalatenschap barst volgens de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard nu al los. Advocaten zijn er al volop mee aan de slag.

Megaranch in Chili
Tapijtenmagnaat Roger De Clerck gaf in 1991 elk van zijn zes kinderen in zijn ogen een gelijkwaardig deel van zijn imperium. Behalve textielbedrijven werd ook heel wat vastgoed verdeeld. Daronder: een megaranch in Chili die De Clerck destijds kocht van dictator Pinochet.

Het probleem is dat de verdeling niet per notariële akte gebeurde. Dominiek De Clerck vindt dat hij in 1991 benadeeld werd en eist een evenwichtigere regeling. (Belga/TV)

Roger De Clerck, stamvader van het tapijtconcern Beaulieu, wordt in juli 88, maar zijn gezondheid gaat zienderogen achteruit. Een herverdeling van zijn vermogen is mogelijk zodra hij overlijdt. De oorlog om de nalatenschap barst volgens de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard nu al los. Advocaten zijn er al volop mee aan de slag.Megaranch in Chili Tapijtenmagnaat Roger De Clerck gaf in 1991 elk van zijn zes kinderen in zijn ogen een gelijkwaardig deel van zijn imperium. Behalve textielbedrijven werd ook heel wat vastgoed verdeeld. Daronder: een megaranch in Chili die De Clerck destijds kocht van dictator Pinochet. Het probleem is dat de verdeling niet per notariële akte gebeurde. Dominiek De Clerck vindt dat hij in 1991 benadeeld werd en eist een evenwichtigere regeling. (Belga/TV)