Koning Albert en koningin Paola zullen mogelijk betrokken zijn bij een nieuwe juridische zaak. Dat meldt het VTM-programma Royalty.

Afgelopen zomer wilde een fotograaf van de kranten van Sud Presse luchtfoto's maken van hun buitenverblijf in Fenffe. Hij deed dat met een drone, een minihelikopter waarop een fototoestel gemonteerd was. Dat was helemaal niet naar de zin van Paola en Albert, die toen aanwezig waren. Zij lieten het toestel naar beneden halen en het werd door de politie in beslag genomen.

De zaak is nog steeds niet uitgeklaard en krijgt mogelijk een juridisch staartje. Het paleis was niet bereikbaar voor commentaar. (Belga/AVE)

Koning Albert en koningin Paola zullen mogelijk betrokken zijn bij een nieuwe juridische zaak. Dat meldt het VTM-programma Royalty. Afgelopen zomer wilde een fotograaf van de kranten van Sud Presse luchtfoto's maken van hun buitenverblijf in Fenffe. Hij deed dat met een drone, een minihelikopter waarop een fototoestel gemonteerd was. Dat was helemaal niet naar de zin van Paola en Albert, die toen aanwezig waren. Zij lieten het toestel naar beneden halen en het werd door de politie in beslag genomen. De zaak is nog steeds niet uitgeklaard en krijgt mogelijk een juridisch staartje. Het paleis was niet bereikbaar voor commentaar. (Belga/AVE)