Het DNA-onderzoek van de nieuwe verdachte in de zaak van de Bende van Nijvel heeft geen sluitend bewijs opgeleverd waarmee het mysterie kan worden opgelost. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure.

De zestiger werd vorige maand aangehouden bij hem thuis in Jette. Tegen een vriend in Frankrijk had hij bekend deel te hebben uitgemaakt van de Bende van Nijvel.

De speurders hoopten dat een nieuw DNA-onderzoek duidelijk zou maken of de man echt een bendelid is geweest. Het onderzoek bracht evenwel geen definitief uitsluitsel. Toch blijft de man voorlopig in de cel. Hij heeft zijn verklaringen lichtjes gewijzigd, maar van een bekentenis is geen sprake. (Belga/TV)

Het DNA-onderzoek van de nieuwe verdachte in de zaak van de Bende van Nijvel heeft geen sluitend bewijs opgeleverd waarmee het mysterie kan worden opgelost. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure. De zestiger werd vorige maand aangehouden bij hem thuis in Jette. Tegen een vriend in Frankrijk had hij bekend deel te hebben uitgemaakt van de Bende van Nijvel. De speurders hoopten dat een nieuw DNA-onderzoek duidelijk zou maken of de man echt een bendelid is geweest. Het onderzoek bracht evenwel geen definitief uitsluitsel. Toch blijft de man voorlopig in de cel. Hij heeft zijn verklaringen lichtjes gewijzigd, maar van een bekentenis is geen sprake. (Belga/TV)