Bij uitgeverij EPO verscheen 'Belastingparadijs België' van Marco Van Hees. De man verdeelt zijn tijd als belastinginspecteur enerzijds en als journalist, essayist en medewerker op de studiedienst van de PVDA anderzijds.

In die laatste hoedanigheid zat hij achter de onthulling dat multinationals in België amper belastingen betalen. Een andere onthulling op zijn naam was dat de twintig bedrijven die in 2011 de meeste notionele intresten konden aftrekken, goed waren voor een aftrek van in totaal 7 miljard euro.

Redenen genoeg voor Van Hees om België als 'belastingparadijs' te bestempelen.

Klik op deze link die u naar onze Facebookpagina brengt, klik op 'Vind ik leuk' en bekijk de meest markante stellingen uit het boek, die wij voor u in de infografiek van de week gegoten hebben.

Bij uitgeverij EPO verscheen 'Belastingparadijs België' van Marco Van Hees. De man verdeelt zijn tijd als belastinginspecteur enerzijds en als journalist, essayist en medewerker op de studiedienst van de PVDA anderzijds. In die laatste hoedanigheid zat hij achter de onthulling dat multinationals in België amper belastingen betalen. Een andere onthulling op zijn naam was dat de twintig bedrijven die in 2011 de meeste notionele intresten konden aftrekken, goed waren voor een aftrek van in totaal 7 miljard euro. Redenen genoeg voor Van Hees om België als 'belastingparadijs' te bestempelen. Klik op deze link die u naar onze Facebookpagina brengt, klik op 'Vind ik leuk' en bekijk de meest markante stellingen uit het boek, die wij voor u in de infografiek van de week gegoten hebben.