Mario Vandamme is beste Belgische Nissan-monteur

06/08/18 om 15:31 - Bijgewerkt om 15:33

Bron: Belga

Mario Vandamme is monteur bij Nissan-verdeler Demeyere NV in Brugge en hij won zopas de Belgische finale van Nistec (Nissan International Service Technical Contest).

Mario Vandamme is beste Belgische Nissan-monteur

Mario Vandamme is beste Belgische Nissan-monteur © BELGA

Hij zal zijn titel in september verdedigen tijdens de Europese finale van Nistec in Parijs. De Nistec is een wereldwijde wedstrijd voor Nissan-technici. De 10 beste technici uit elk land strijden in een finale om de nationale titel te winnen.

De deelnemers aan de Belgische finale, die op 4 juli 2018 door Educam in Lokeren werd georganiseerd, moesten vijf dubbele opdrachten uitvoeren. Mario Vandamme van Nissan-dealer Demeyere NV in Brugge werd beste Belgische technicus. Na Mario Vandamme staan Patrick Huybrechts van Nissan-dealer Leo Peeters Keerbergen NV en Glenn Vanacker van Nissan Servayge respectievelijk op de tweede en derde trap van het ereschavot.

De andere deelnemers aan de Belgische Nistec-finale waren, naast Mario Vandamme, Patrick Huybrechts en Glenn Vanacker, Mattias De Baets van de Nissan De Baets, Adrien Saverna van M.S. Motor uit Arlen, Jean-François D'Hooghe van M.S. Motor uit Marche, Andrey Denissuk van Miroux Motors SA, Cliff Balemans van Robert BVBA, Laurent Tuzzi van Ital Garage NV en Yens Zoldermans van Beerens Aartselaar.(Belga)

Onze partners