Video: Lindsey Graham vernielt gsm's als antwoord op Donald Trump

23/07/15 om 14:13 - Bijgewerkt om 14:13

Republikein Donald Trump verklapte het gsm-nummer van partijgenoot en eveneens Amerikaans presidentskandidaat Lindsey Graham. Diens antwoord werkt op de lachspieren.

Video: Lindsey Graham vernielt gsm's als antwoord op Donald Trump

Amerikaans senator Lindsey Graham vernielt gsm's. © YouTube

Donald Trump wist zich in geen tijd de populairste Republikeinse presidentskandidaat te maken. De steenrijke vastgoedmagnaat doet dat door iedereen - maar echt iedereen - op de korrel te nemen. Uiteraard krijgen de Democraten, en al zeker Hillary Clinton (die laatst door Trump geïmiteerd werd), hun deel van de schimpscheuten.

Rick Perry

Rick Perry © REUTERS

Verbazender is dat hij ook zijn partijgenoten en medekandidaten in de presidentsrace niet spaart, integendeel. Eerder deze week heeft senator John McCain te horen gekregen dat hij de eretitel 'oorlogsheld' enkel kreeg omdat hij gevangengenomen werd in Vietnam. 'Ik hou van mensen die niet gevangengenomen worden,' zei Trump. Jeb Bush noemt hij 'zwak' (het favoriete scheldwoord van Trump, die de wereld opdeelt in wie zwak en sterk is) over immigratie. Rick Perry, de oud-gouverneur van Texas en ook nu weer presidentskandidaat, kreeg dan weer te horen dat hij een bril draagt om er intelligent uit te zien: 'Maar mensen kijken door die bril.' Perry had Trump 'een kanker voor het conservatisme' genoemd, en gezegd dat hij de Republikeinen kon kapot maken.

'Het grootste kalf van de wereld'

Het laatste doelwit is Lindsey Graham, ook kandidaat bij de Republikeinen. 'Don't be a jackass,' zei Graham op televisiezender CBS. 'Probeer president te worden, ok, maar wees niet 's werelds grootste kalf.'

Een uithaal die Trump niet kan laten liggen. In een toespraak liet hij zich gaan. Het publiek kreeg quotes als 'Hij (Graham, red) lijkt me geen al te snuggere' of 'In de privésector zou hij nooit aan een baan geraken' - en als kers op de taart: het telefoonnummer van Graham.

Die laat het niet aan zijn hart komen. Hij gooide op Twitter meteen een grap online: 'Ik schaf me wellicht een nieuwe telefoon aan. iPhone of Android?'

Daar bleef het niet bij. Graham lanceerde ook een video waarin hij op verschillende manieren komaf maakt met enkele telefoons van hetzelfde type als die van hem.

Onze partners